Bu Blogda Ara

6 Ağustos 2010 Cuma

Telefon çantası

Yaz gelince dışarı çıkmak insanı rahatlatıyor. "Sıcak yemiş dört duvar arasında kalacağıma dışarda az da olsa esen rüzgara koşarım." diye düşünenlerdenseniz bu çalışma sizin için. Dışarı çıkınca alınması gereken ehemmiyetli şeyler vardır, her zaman bir ikisini unuttuğumuz olmazsa olmazlarımız vardır. Hatta bazı unutkan arkadaşlarımızın kapısında etiketler vardır "1-cüzdan, 2-telefon, 3-saat, 4-anahtar, 5-gözlük..."gibi. Büyük çantalar dışarı çıktığımızda yanımıza almamız gerekli elzem şeyleri alırken özellikle sıcak havalarda bize fazlasıyla yük oluyorlar. Üstelik biz her zaman yanımızdaki erkeklerin ağır yükünü çekmek zorundamıyız canım! O zamanlarda küçük keseler halindeki çantalar bizleri kurtarıyor ve hafif sportif yürüyüşlerimize eşlik ediyorlar. Ayrıca çantaların üzerlerindeki allı pullu tasarımlar da süslüleri ilgi odağı haline getiriyor. Kum boncukları, boru boncuklarla işlenmiş. Sapı üç sıra kum boncuk dizilmiş saç örgüsü yapılmıştır. İki yandan delikler açılmış büzme ipi takılmış. Büzme iplerinin başları üç incili topla süslenmiştir.
Gözde de giyim ve yaşam zevkine sahip bir bayan olarak bu tasarımları çok güzel kombinasyonlarla kullanıyor. Kendisini bu başarısından dolayı tebrik eder, çektiği özenli ve güzel fotograflardan dolayı da çok teşekkür ederiz.
Ayrıca bilmiyorum daha önce bahsetmiş miydik fakat Gözde çok güzel yemek yapar, yemekle (yani yapmak anlamında çünkü yemek yemek anlamında yemekle hemen hemen herkes ilgileniyor fakat yapmak farklı bir zanaat) ilgileniyorsanız işte size mükemmel bir çalışma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder