Bu Blogda Ara

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Kot Çanta II (Ela Kaya'ya)


Dünya da beni mutlu eden o kadar çok şey var ki; bunlardan birisi de çocuklarım sayesinde benim genç arkadaşlarımın, onlar kabul ederlerse kızlarımın, oğlanlarımın yani çocuklarımın çoğalması. Okuldaki öğrencilerden sonra daha da çoğaldık. Ne güzel hayatın tadı bu olsa gerek. Yaptığım çantalardan birisinin sanatsal, özenle çekilmiş, sanatçı kişiliğini yansıtacak mavi fon kullanılmış bu güzel, ilgi çekici resmi Ela'dan geldi.

Kullanılan eserleri tekrar görünce ben de memnun oluyorum. Yapılışı diğer çanta yapılışları ile aynı. Tekrar anlatmayayım burada bir özellik var yıllar önce perde halkalarından yapmış olduğum motifle kurdele ve düğmeler birbirini tamamlamış.

Ayrıca Ela bu sene çalışma hayatına başlıyor. Bu konuda kendisini azminden ve yeni işinden dolayı kutluyorum. Zor bir süreçten geçti. Umarım hakettiği güzel günler yakında gelir.
İyi günlerde kullanmasını dilerim...

1 yorum:

  1. :) bizim için de çok güzel bir tarafı annlerimizin çoğalması :):) güliz teyzecim çok ama çok teşekkür ederim.... çok severek kullanıyorum, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil